OSEBNI ASISTENT UPRAVI M/Ž

Kovanček Group d.d. je krovna družba skupine podjetij, v katerih delujejo sodelavci z večletnimi izkušnjami v učinkovitem in inovativnem pridobivanju novih kupcev za različne naročnike raznih panog. Odlikujemo se v projektnem vodenju, izobraževanju in marketingu. V slovenski prostor prinašamo dobre prakse iz razvitejših držav zahodnega sveta.

Smo lastniki prve slovenske spletne donatorske platforme E-Donacije za zbiranje donacij brez lastnega vložka donatorja. Do sedaj je s pomočjo spletne platforme E-Donacije doniralo že več kot 18.000 donatorjev. Trenutno si s pomočjo platforme zbira donacije več kot 1.300 društev in organizacij.

V novembru začenjamo z novim projektom optimizacije stroškov gospodinjstev, ki bo trajal naslednjih 36 mesecev in za potrebe projekta iščemo sodelavce za kratkoročno in dolgoročno sodelovanje. Skozi analize stroškov gospodinjstev smo ugotovili, da večina gospodinjstev izbrane storitve preplača oziroma za trenutno ceno storitev ni deležna najustreznejše ponudbe. Z našo edinstveno platformo E-Žepek želimo optimizacijo stroškov približati vsem gospodinjstvom v Sloveniji in jim omogočiti prilagojeno ponudbo za njihove potrebe.

Odprte pozicije:

Študentsko delo v administraciji
Strokovni sodelavec za digitalno komunikacijo
Osebni asistent/ka

Prijava na delovno mesto

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com