AKCIJA PODALJŠANA: Po letno vinjeto za samo 70 EUR!

Več kot 1,4 milijona Slovencev plačuje dopolnilno zavarovanje pri 3 različnih ponudnikih. Razlike v kakovosti ni, izkoristite akcijo in si znižajte ceno letne vinjete!  Ste čustveno bolj vezani na vašo zavarovalnico, ali na vaš denar? 

IZPOLNITE OBRAZEC

Ob sklenitvi/menjavi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja na Triglav, Zdravstveno zavarovalnico d.d. prejmete 30 EUR na osebni račun + 10 EUR za povabilo prijateljev!

POVEJTE NAPREJ

V kolikor ste že sklenili zavarovanje pri Triglavu (v sodelovanju z nami ali ga imate že od prej) lahko z vašo unikatno promo kodo, povabite k sklenitvi tudi vaše prijatelje in ZA VSAKEGA prejmete dodatnih 10 EUR nakazila na vaš račun!

IZBERITE UGODNOST

Odločiti se morate le ali želite ugodnost nakazano na račun ali bi jo raje imeli v obliki darilne kartice. Če sklenete zavarovanje in ne povabite prijateljev, še vedno prejmete ugodnost iz prve točke!

ZAKAJ JE MENJAVA SMISELNA?

NI RAZLIKE V KAKOVOSTI

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je zakonsko regulirano in razlike v kakovosti med tremi zavarovalnicami ni. Torej je popolnoma vseeno kateri zavarovalnici plačujete, kritja so popolnoma enaka.

SAMO 12 MESEČNA VEZAVA

Ob menjavi zavarovalnice, ste pri novi vezani samo 12 mesecev. Vaša pravica je, da zamenjate zavarovalnico vsakih polnih 12 mesecev, vsaka zavarovalnica se pa mora potruditi, da obstoječe stranke zadrži, kot to mi naredimo z akcijo POVEJ NAPREJ in ostalimi akcijami!

MINIMALNE RAZLIKE V CENI​

Razlike v ceni so minimalne in se lahko spremenijo kadarkoli. Analiza gibanja premij je pokazala, da je najbolj ekonomično menjati zavarovalnico, vsakič ko je to mogoče! Aktualne redne cene: Vzajemna d.v.z. (35,67), Triglav, Zdravstvena zavarovalnica d.d. (35,55), Generali d.d. (34,50). 

ENOSTAVNA MENJAVA

Zavarovalnico menjate z nekaj kliki, BREZ da vstanete s kavča. Celotni postopek menjave zavarovalnice uredi za vas nova zavarovalnica (prekinitev obstoječega zavarovanja in vzpostavitev novega, vzpostavitev direktne bremenitve na banki itd.), tako da nikoli ne ostanete brez zavarovanja.

NAJVIŠJA UGODNOST

Ob menjavi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja na Triglav, Zdravstveno zavarovalnico d.d. prejmete 30 EUR na osebni račun ali v obliki darilne kartice  + 10 EUR za povabilo prijateljev. To je preverjeno najvišja direktna finančna ugodnost ob menjavi zavarovalnice v Sloveniji!

PREBERITE V MEDIJIH O DOPOLNILNEM PRI NAS

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com