SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI

Dobrodošli na spletni strani www.kovancek.com ponudnika družbe KOVANČEK GROUP, upravljanje s podjetji, poslovno svetovanje in druge storitve d.d. (v nadaljevanju ponudnik). 

 

Osnovni podatki o ponudniku:
    • naslov: Slovenska cesta 55a, 1000 Ljubljana,
    • elektronski naslov: info@kovancek.com
    • matična št.: 8536147000
    • davčna številka SI 99271672.

 

V nadaljevanju bodo predstavljeni splošni pogoji uporabe spletne strani, ki določajo temeljne obveznosti ponudnika in uporabnika spletne strani ter predstavljajo zavezujoč in nepreklicen sporazum med ponudnikom in uporabnikom spletne strani www.kovancek.com, zato priporočamo, da si jih pazljivo preberete.

 

Splošno
Splošni pogoji uporabe spletne strani so narejeni v skladu z vsakokratno veljavno slovensko zakonodajo in zakonodajo evropske unije.

 

Uporabnik spletne strani z uporabo potrjuje, da vsebino splošnih pogojev uporabe spletne strani (v nadaljevanju splošni pogoji) razume,  je z vsebino splošnih pogojev seznanjen in se zvsebino tudi v celoti strinja. Šteje se, da je uporabnik spletne strani vsak posameznik ali pravna oseba, ki na spletno stran dostopa s pomočjo spletnega brsklanika in spletno stran na kakršenkoli način uporablja (na primer brska po spletni strani, odpira povezave, bere vsebine in podobno).

 

Uporabnik uporablja spletno stran in vse storitve spletne strani na lastno odgovornost. 

 

Ponudnik si pridružuje pravico, da te splošne pogoje občasno in brez predhodne najave spremeni, tako da novo različico objavi na spletni strani.


 
Ti splošni pogoji veljajo za celotno spletno stran in vse njene posamezne dele, kot so razdelki, pod-strani ali obrazci, v kolikor za posamezen del izrecno ni določeno drugače.

 

Vsebina spletne strani
Predstavitev podjetja in dejavnosti, nagradne igre in ugodnosti, članki, praktični nasveti, spletni obrazci in podobne objave, katerih namen je zlasti približati ponudnika uporabniku ter ga seznaniti z aktualno ponudbo, ugodnostmi in akcijami ponudnika.

 

Vsi podatki na spletni strani so informativne narave ter namenjeni vsem uporabnikom spletne strani.

 

Ponudnik si bo prizadeval, da bodo informacije točne ter podane brez napak, a ne odgovarja za morebitno netočnost in neaktualnost objavljenih vsebin. 


Delovanje spletne strani
Spletna stran in vse storitve na spletni strani so dostopne 24 ur na dan 365 dni na leto. Ponudnik ne odgovarja za nedosegljivosti spletne strani, za motnje pri dostopu do ali za motnje pri uporabi spletne strani, za slabšo kakovost ali katerokoli drugo napako na in v zvezi s spletno stranjo, prav tako ponudnik ne odgovarja za škodo, ki bi uporabniku ali katerikoli drugi osebi nastala zaradi ali ob obisku spletne strani, ne glede na razlog za nastanek škode, razen v primerih, ko gre škodo pripisati veliki malomarnosti ali naklepnemu ravnanja ponudnika.

 

Ponudnik lahko kadarkoli in brez predhodnega obvestila spletno stran ali njene posamezne komponente (na primer vsebine in obrazce) posodobi, spremeni, izbriše ter začasno ali trajno onemogoči. 

 

V kolikor spletna stran vsebuje povezave na zunanje spletne strani ponudnika na teh spletnih straneh ne veljajo splošni pogoji ponudnika. Ponudnik ne odgovarja za zunanje spletne strani in nanje nima nikakršnega vpliva ali odgovornosti (na primer za dostopnost, vsebino ali napake ipd.), 

 

Osebni podatki
Ponudnik nudi posebno skrb varnosti vaših osebnih podatkov z ustreznimi organizacijskimi ukrepi, postopki dela in naprednimi tehnološkimi rešitvami ter zunanjimi strokovnjaki z namenom čim bolj učinkovite zaščite vaših osebnih podatkov. Vsi osebni podatki pridobljeni z uporabo spletne strani so obravnavani zaupno in uporabljeni le za namen, zaradi katerega so bili posredovani ali namene s katerimi uporabnik izrecno soglaša. Z osebnimi podatki upravljamo z največjo skrbnostjo, upoštevajoč veljavno zakonodajo in najvišje standarde njihove obravnave. 

 

Vsak uporabnik lahko kadarkoli od ponudnika spletne strani zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma prenehanje obdelave le-teh. Uporabnik to lahko stori po elektronski pošti info@kovancek.com ali pisno na naslov ponudnika: Slovenska cesta 55a, 1000 Ljubljana.

 

Za podrobnejšo seznanitev z nameni in podlago obdelave osebnih podatkov ter pravicami posameznikov na tem področju, si na spletni strani preberite našo politiko zasebnosti 

 

POVZETEK DOGOVORA O SKUPNEM UPRAVLJANJU

 

Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke, to so majhne besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik namestijo spletna mesta, ko jih obiščete. Njihov namen je  bolj učinkovito delovanje spletne strani in tudi zagotavljanje informacij lastnikom spletne strani. Četudi piškotki ne vsebujejo ali zbirajo informacij pa predstavljajo določen poseg v zasebnost uporabnika, zato vas vabimo, da si za podrobnejša pojasnila o piškotkih preberete našo politiko piškotkov.

 

Avtorske pravice
Vse komponente oziroma elementi na spletni strani vključno z računalniško kodo, urejeno strukturo, obliko ter pisno, slikovno, zvočno in drugo gradivo so zaščiteno avtorsko delo in so last družbe Kovanček Group, upravljanje s podjetji, poslovno svetovanje in druge storitve d.d. in/ali njenih partnerjev oziroma pogodbenih sodelavcev. 

 

Vse pravice so pridržane. Kopiranje, distribucija ali spreminjanje katerih koli informacij in gradiv brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani ponudnika storitev ni dovoljeno. Za dovoljenje k uporabi zaščitenega gradiva ponudnika storitev pišite na naslov info@kovancek.com. 

 

Ponudnik storitev v primeru kršitev avtorskih pravic in pravic intelektualne lastnine ukrepa proti kršiteljem v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo, morebitne terjatve v zvezi z avtorskimi pravicami se rešujejo v skladu z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah in z Zakonom o pravdnem postopku.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com