57%Mladih

samo 57% mladih je zaposlenih na delovnem mestu, ki ustreza njihovim kvalifikacijam

10Programov

s katerimi boste izboljšali prodajno/marketinške veščine

7Izobraževanj

Dodatna izobraževanja za napredno znanje

Našo ekipo sestavljajo sodelavci z večletnimi izkušnjami v projektnem vodenju, izobraževanju, marketingu in predvsem kreativno usmerjenim načinom pridobivanja novih strank. Za naše sodelavce smo ustvarili okolje, kjer se ljudje, ki so pripravljeni trdo delati tudi razvijajo, rastejo in si sami krojijo svojo finančno usodo. Z izvrstno usposobljenim prodajnim osebjem (povprečna starost 23 let) za poslovne partnerje pridobivamo večje količine novih komitentov na kreativen in zabaven način. Sodelavce vodimo skozi lastne izobraževalne programe, večinoma prodajno/marketinško usmerjene.

Fotografije iz naših izobraževanj

Raziskava mladina 2020

Kaj je pomembno Slovenski mladini, ko razmišlja o zaposlitvi?

Kakšno zaposlitev iščejo mladi: (Raziskava Mladina 2020)

Kakšno delo so mladi pripravljeni sprejeti, da se izognejo brezposelnosti: (Raziskava Mladina 2020)

Na podlagi raziskav Slovenskih mladih

Nudimo zaposlitev po željah mladih

Pomembno: Samo 57 % mladih je zaposlenih na delovnem mestu, ki je v skladu z njihovimi poklicnimi kvalifikacijami.

Na podlagi vseh analiz trga delovne sile na svetovnem, evropskem in slovenskem nivoju smo ustvarili karierni sistem, ki ustreza vsem kategorijam, željam, izzivom in standardom, ki si jih potencialni kandidat lahko zaželi.

 1. SAMOSTOJNA KARIERA

  Omogoča samostojno delo in karierni razvoj sodelavcem, ki najraje delajo sami.

 2. STRUKTURNA KARIERA

  Omogoča sodelavcem, ki uživajo v ekipnem delu ter želijo v prihodnosti postati mentorji in strukturni vodje, možnosti napredovanja, razvoja lastne strukture in tudi izobraževanja kadra.

 3. HIBRID PACKAGE

  Omogoča delo na terenu ali v pisarni in delo od doma, kjer si lahko vsak sodelavec prosto izbira lokacijo dela.

 4. KORONA PACKAGE

  Omogoča izključno delo od doma, v primeru ponovnega zaprtja (delo, ki je nekdaj bilo popolnoma terensko, sedaj lahko poteka izključno od doma in stik s potencialnimi strankami izključno na daljavo). Zelo primerno je tudi za posameznike, ki si ne želijo direktnega stika s strankami in imajo raje samo stik na daljavo tudi ob normalnih razmerah brez zaprtja.

 5. TRAVEL PACKAGE

  Omogoča sodelavcem komunikacijo s strankami in s svojo ekipo na daljavo. S takim načinom dela, omogočamo sodelavcem, da lahko potujejo po svetu medtem ko dnevno namenijo delu samo nekaj ur.

 6. PROMO PACKAGE

  Omogoča pridobivanje strank na promocijah v trgovskih centrih. Na tak način pridejo stranke k vam, namesto da jih sami obiskujete na terenu. Tako se dnevno lahko opravi več kot 150 prodajnih nagovorov, na enem mestu.

 7. ENKRATNI BONUSI

  V kariernem sistemu poznamo kar 23 različnih bonusov, ki jih lahko individualno prilagodimo.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com