Zato smo v našem zadnjem projektu direktno prodajo, za katero smo eden najboljših specialistov v Sloveniji, dodobra nadgradili, razvili smo unikaten sistem standardiziranih prodajnih korakov in posledično tudi dosegli izredne prodajne uspehe. Ključ do uspeha pa je vsekakor v dobrem prodajnem izobraževanju.

V času izvajanja promocij smo z našo odličnostjo, kjer imamo v mislih predvsem našo promocijsko ekipo in standardizirane protokole dela, pridobili zaupanje množice poslovnih partnerjev oziroma trgovskih verig, s katerimi imamo dogovorjeno ekskluzivno sodelovanje. Z našimi aktivnostmi tako pokrivamo okoli 800 trgovskih centrov, tako večjih kot manjših. Promocije izvajamo tudi v manjših prodajalnah, kjer se do sedaj promocije zaradi majhnosti še niso izvajale, saj ni dovolj prostora za postavitev promocijskega pulta in prisotnost celotne ekipe. Za takšne primere smo usposobili prodajni kader, ki hkrati deluje v vlogi tržnika in promotorja ter lahko stranko nagovori in prodajo tudi izpelje do konca.

Fotografije naših promocij

Ključ do uspeha so ljudje

KADROVANJE PROMOCIJSKE EKIPE

 1. Terenska ekipa

  Terenska ekipa sodelavcev je sestavljena iz skrbno izbranih posameznikov, s katerimi smo skupaj gradili njihovo prodajno znanje in tehnike do točke samostojnosti in uporabe pridobljenega znanja na način samo nadgradnje in prilagoditve svojim osebnostnim lastnostim. Verjamemo, da je ključ do uspešne promocije v strokovnem, a iskrenem promotorju, kar dosežemo s strukturiranim in standardiziranim izobraževanjem ter istočasnim ohranjanjem pristnosti vsakega sodelavca.

 2. 95% tržnikov pridobimo med samim delom na promocijah

  Kar 95 % tržnikov oziroma promotorjev pridobimo med samim delom na promocijah, za katere izberemo v povprečju 10 oseb od 100 prijavljenih. Od izbranih 10-ih navadno le eden napreduje v prodajnega specialista, ki pridobi licenco in osvoji prodajno znanje za popolnoma samostojno terensko delo. Razmeroma ugodno razmerje med prijavljenimi in izbranimi kandidati v sami prijavi oziroma začetnem postopku izbire nam omogoča vgrajeni filter, ki že v začetni fazi izloči osebe, ki ne dosegajo želenih standardov.

 3. Osebna urejenost

  Takoj ob prvem prihodu na delo zahtevamo ustrezno osebno urejenost v skladu s predhodno posredovanimi navodili. Sodelavci, ki so že prvi dan prišli neurejeni oziroma v nasprotju z našimi standardi, so se tudi pozneje praviloma izkazali kot neprimerni za nadaljnje sodelovanje. Ker se zavedamo »skritih biserov« in pomena iskrenih vzpodbud, pa tudi takšnim novim sodelavcem, kljub izredno strogim standardom delovanja, vseeno omogočimo dodatno priložnost.

 4. Kakovost dela

  Želeno kakovost dela zagotavljamo predvsem z notranjimi inšpekcijskimi pregledi, ki jih posebej za tovrstne namene opravljajo usposobljeni sodelavci. Zaradi zahtevnosti področja dela (delo s strankami, naš ugled in ugled naročnika) pa smo mnogokrat za izvedbo »skritega kupca« najeli tudi zunanje partnerje, licencirane detektive.

Z opisanimi prijemi je pravzaprav nastal »inkubator« za promotorje in tržnike, ki se lahko zelo učinkovito
naučijo veščin in tehnik prodaje (tudi ali predvsem za samo določen produkt ali storitev).
Posledično lahko partnerjem ponudimo pomoč pri ciljni prodaji skoraj kateregakoli produkta ali storitve,
ki je prilagojen za trženje na promocijah.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com