CENIMO vašo zvestobo ter jo nagrajujemo!

Vse obstoječe stranke, lahko sodelujejo v akciji POVEJ NAPREJ in tako pridobijo dodatne ugodnosti, tudi več kot 100 EUR!

PODARITE SVOJIM NAJBLIŽJIM MOŽNOST NAKUPA VINJETE ZA SAMO 70 EUR! DECEMBER JE MESEC ZA OBDAROVANJE, VI JIH OBVESTITE IN MI JIH OBDARIMO, PA ŠE NA VAS NE BOMO POZABILI!

KAJ PREJMETE VI?

Za vsakega prijatelja, ki ga napotite k nam in sklene dopolnilno zavarovanje z vašo PROMO KODO, lahko prejmete 10 EUR (za vsakega) na vaš osebni račun!

KAJ PREJME VAŠ PRIJATELJ?

Vaši prijatelji in znanci ob menjavi dopolnilnega prejmejo 30 EUR na osebni račun. To je preverjeno najvišja direktna finančna ugodnost ob menjavi zavarovalnice v Sloveniji!

KAKO DO UGODNOSTI?

Posredujte vašim prijateljem vašo PROMO KODO in povezavo  www.123menjaj.si po SMS-u, elektronskem sporočilu ali pa jo objavite s pomočjo družbenih omrežij.

S povabili prijateljem k sklenitvi zavarovanja lahko prejmete letno vinjeto tudi ZASTONJ!

1 PRIJATELJ = 10,00 EUR

5 PRIJATELJEV = 50,00 EUR

12 PRIJATELJEV  = 120,00 EUR

PREBERITE V MEDIJIH O DOPOLNILNEM PRI NAS

ŠE NIMATE VAŠE PROMO KODE?

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com