URADNO JE! SMO NAJBOLJŠA FINANČNA IZBIRA ZA DOPOLNILNO ZAVAROVANJE!

Podjetje NAI Significa je opravilo neodvisno analizo gibanja premij dopolnilnega zavarovanja in ekonomični vidik za povprečnega potrošnika.

Izpostavili so 3 ključne točke:

1.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je v Sloveniji z zakonom enotno, kar pomeni, da razlik med obsegom ponudbe med zavarovalnicami ni. Na trgu to zavarovanje ponujajo zavarovalnica Vzajemna zdravstvena zavarovalnica d.v.z., Triglav, Zdravstvena zavarovalnica d.d. in Generali zavarovalnica d.d. Ljubljana.

Razlike med posameznimi zavarovalnicami so tako le v višini premije in morebitnih drugih ugodnostih, ki jih zavarovalnica zavarovancu ob sklenitvi nudi (različni vrednostni boni, razni popusti  pri ostalih zavarovanjih in drugih storitvah in druge podobne ugodnosti). Poleg zavarovalnic pa na trgu dopolnilno zdravstveno zavarovanje tržijo in sklepajo tudi zavarovalni zastopniki in agencije.

2.

Glede na trenutno ponudbo dopolnilnih zavarovanj na slovenskem trgu, je potrošnik ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja preko zastopnika, poleg ugodnosti zavarovalnic lahko deležen tudi (pogojnih ali brezpogojnih) ugodnosti v obliki raznih vrednostnih bonov, nakazil na osebni TRR račun, majic, nahrbtnikov in drugih podobnih ugodnosti.

3.

Na podlagi zgodovinskih podatkov so ob predpostavkah, navedenih v analizi, ugotovili, da bi se potrošniku v preteklosti iz izključno finančnega vidika, najbolj obnesla menjava ponudnika zavarovanja, takoj ko je bilo to mogoče.

PREVERITE KAKO ENOSTAVNO JE MENJATI DOPOLNILNO ZAVAROVANJE!

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com