Seveda je potrebno upoštevati, da imamo v Sloveniji 22 ponudnikov mobilne telefonije, 30 ponudnikov telekomunikacij, 15 bank in hranilnic, 20 zavarovalnic, 16 elektro podjetij in 18 ponudnikov zemeljskega plina. 

Če ima vsak ponudnik samo 5 različic oziroma ponudb produkta, ki jih mora posameznik primerjati, mora za optimizacijo gospodinjstva tako primerjati več kot 600 različnih ponudb, ki se pogosto tudi dnevno spreminjajo. Poglobljen pregled trga in dodatne analize smo v našem podjetju že opravili in še vedno na dnevnem nivoju primerjamo nove in spremenjene ponudbe ter iščemo potencialne prihranke, ki jih lahko ponudimo našim strankam.

121 RAZLIČNIH PONUDNIKOV = 600 + PRODUKTNIH RAZLIČIC

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in mnogo opravljenih analiz, smo ugotovili, da se največji prihranki ustvarjajo, ko se stranki ponudba storitve individualno prilagodi. Ravno zato smo z našimi partnerji
ustvarili individualno prilagojene ponudbe za naše stranke in jim tako ponudili točno to kaj stranke potrebujejo in še več. 

S povezovanjem partnerjev in posledično produktov, gospodinjstvu omogočamo KOVANČEK BONUSNI SISTEM (enkratni in letni bonus, partner bonus, bonus za nove stranke).

Enkratni bonus, letni bonus, partner bonus, bonus za nove stranke

KOVANČEK BONUSNI SISTEM

 1. ENKRATNI BONUS (med 5 - 40 EUR na produkt):
  • Opcija A: Ob menjavi ponudnika elektrike stranka dobi nižjo ceno.
  • Opcija B: Ob menjavi ponudnika elektrike ima stranka enako ceno in dobi nakazanih 15 EUR ugodnosti na TRR.
 2. LETNI BONUS (med 10 - 100 EUR na gospodinjstvo):

  Ko stranka odpre nov TRR, dobi enkratni bonus in za vsako nadaljnje leto še dodatni letni bonus za zvestobo (seveda je cena storitve še vedno več kot konkurenčna).

 3. PARTNER BONUS (med 10 - 350 EUR na gospodinjstvo):

  Če gospodinjstvo sklene več različnih produktov pri naših partnerjih, lahko dobi dodatne ugodnosti. Recimo, v kolikor odpre TRR pri priporočeni banki dobi dodatni partner bonus popust pri zavarovanju avtomobila. Partner bonusi se seštevajo in lahko bistveno vplivajo na prihranek.

 4. BONUS ZA NOVE STRANKE (od 5 EUR naprej, lahko tudi do nekaj 1000 EUR letno):

  Obstoječim strankam smo omogočili, da pridobijo dodatne ugodnosti v kolikor nas priporočijo prijateljem in znancem. Imamo popolnoma avtomatiziran priporočilni sistem, ki stranki zelo enostavno omogoči obvestiti prijatelje o naši ponudbi.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com