0Brezplačna aplikacija

Aplikacija E-Žepek je BREZPLAČNA

50Garantiramo prihranek

Garantiramo prihranek v višini 50€, drugače vam jih nakažemo mi!

1Aplikacija

Enostavna menjava dobaviteljev in optimizacija stroškov

GARANTIRANO vsakemu povprečnemu slovenskemu gospodinjstvu prihrani 50 EUR letno. Da to ni prazna obljuba, vsakemu gospodinjstvu v primeru, da ne dosežemo vsaj 50 EUR prihranka, sami nakažemo 50 EUR.

V tujini bi za finančni plan finančnega svetovalca odšteli med 2500€ in 3500€ in nato še dodatni letni strošek med 3000€ in 3500€. Z platformo E-Žepek ne boste potrebovali finančnega svetovalca, saj vam platforma vse te storitve omogoča BREZPLAČNO.

V platformo vpišite svoje podatke in izpolnite vprašalnik, aplikacija pa vam bo predlagala primerno ponudbo in izračunala prihranek.

Optimizirajte stroške z aplikacijo E-Žepek

Z aplikacijo E-Žepek optimizirajte stroške BREZPLAČNO

Optimizacija stroškov gospodinjstev in menjava ponudnikov storitev je v razvitih državah stalna praksa. Samo v ZDA je v letu 2018 telekomunikacijske storitve menjalo približno 39 milijonov odraslih. V Veliki Britaniji so opravili raziskavo o številu menjav ponudnikov bančnih storitev, elektrike in plina. Kar 44 % Britancev je menjalo banko v zadnjih 3 do 5 letih. V letu 2019 je dobavitelja elektrike zamenjalo kar 20,2 % uporabnikov, dobavitelja plina pa 18,2 %. V Sloveniji pa je delež menjav dobavitelja plina v letu 2020 znašal le 2,4 %, delež menjav dobavitelja elektrike pa le 4,45 %. Z aplikacijo E-Žepek boste lahko svoje stroške vedno optimizirali in hkrati prejeli ugodnosti iz strani naših partnerjev.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com