697kgHrane za živali

Preko platforme          E-Donacije smo v 20-ih dneh zbrali 697 kg hrane za živali

1V Sloveniji

Platforma E-Donacije je prva tovrstna platforma v Sloveniji

0Lastni vložek

Donirajte 1% dohodnine. 

Fotografije

Gasilska_ček-min
slika1_neobrezana-min

Platforma E-Donacije je prva spletna donatorska platforma v Sloveniji, s katero si društva pomagajo pri zbiranju finančnih sredstev BREZ LASTNEGA VLOŽKA DONATORJA. Uporaba platforme je enostavna, varna in uporabniku prijazna, saj za izvedeno donacijo potrebujete le 3 minute časa. Obrazec izpolnite kar preko mobilnega telefona ali računalnika, v udobju svojega doma. Ne potrebujete niti digitalnega potrdila, saj ga je nadomestil napreden elektronski podpis, ki ga opravite kar preko naprave, ki jo uporabljate.

Želeli smo dokazati, da spletna platforma resnično deluje, zato smo decembra 2019 v strnjeni akciji na naših družbenih omrežjih, v samo štirih dneh, zbrali kar 6272 donatorjev dohodnine za gasilska društva. Do sedaj smo zbrali že več kot 18.000 donatorjev za več kot 1330 društev po Sloveniji. Platformo je gasilskim društvom priporočila tudi Gasilska zveze Slovenije, saj si z njeno pomočjo lahko organizacije ustvarijo redne in planirane prihodke. Z večjimi personaliziranimi donatorskimi akcijami pa lahko v krajšem času ustvarijo večje izredne prihodke.

Platforma E-Donacije omogoča dva načina doniranja. Prvi je doniranje do 1 % dohodnine (januarja 2021 je vlada Republike Slovenije dvignila del dohodnine, ki se lahko nameni za donacijo iz 0,5 % na 1 %) izbranemu društvu ali organizaciji, drugi način donacije pa se izvede na podlagi menjave ponudnikov storitev, ki jih donator že uporablja in ne vplivajo na kvaliteto njegovega življenja. o nas

Vse donacije, ki jih donatorji sprožijo na podlagi uporabe platforme, bodo VEDNO v 100 % višini nakazane izbranemu društvu, brez skritih stroškov in provizij za donatorja ali društvo.

Platforma E-Donacije

V 20 dneh smo zbrali 697,55 kg hrane za živali preko platforme E-Donacije

V donatorski akciji, ki je potekala na naših družbenih omrežjih, smo v 20 dneh za 7 društev in zavetišč zbrali neverjetnih 697,55 kg hrane za živali, BREZ DA BI TO DONATORJE STALO 1 CENT

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com