V mesecu novembru začenjamo z novim projektom optimizacije stroškov gospodinjstev, ki bo trajal naslednjih 36 mesecev in za potrebe projekta iščemo sodelavce za kratkoročno in dolgoročno sodelovanje. Skozi analize stroškov gospodinjstev smo ugotovili, da večina gospodinjstev izbrane storitve preplača oziroma za trenutno ceno storitev ni deležna najustreznejše ponudbe. Z našo edinstveno platformo E-Žepek želimo optimizacijo stroškov približati vsem gospodinjstvom v Sloveniji in jim omogočiti prilagojeno ponudbo za njihove potrebe. 

Platforma E-Žepek, GARANTIRANO vsakemu povprečnemu slovenskemu gospodinjstvu prihrani 50 EUR. Da to ni prazna obljuba, vsakemu gospodinjstvu v primeru, da ne dosežemo vsaj 50 EUR prihranka, nakažemo 50 EUR.

Kaj pravzaprav je optimizacija?

Optimizacija stroškov je proces, ki posamezniku, gospodinjstvu ali podjetju, omogoča znižanje stroškov in hkrati ohrani ali celo zviša življenjski standard. Stroške lahko delimo na različne načine, na primer na fiksne ali variabilne, nujne in ne nujne ter podobno. 

Optimizacija zajema 8 področij:

– voda,               

– ogrevanje,         

– mobilna telefonija,    

– telekomunikacije,

– zavarovanja,   

– pametna hiša,   

– energetika,                

– bančništvo.

V določenih primerih plačujemo višje stroške od nujno potrebnih, saj v večini primerov na tak način pridobimo neko nam pomembno lastnost, na primer večji komfort, ki nam je pomembnejši od stroška samega. 

Primer: Z avtomobilom nižjega cenovnega razreda, se lahko pripeljemo od točke A do točke B skoraj enako kot z avtomobilom višjega cenovnega razreda. Torej če je primarna funkcija avtomobila premagovanje razdalje, zakaj bi se odločili za stroškovno manj efektivno možnost? Razlogov je milijon (varnost, udobje, dodatki, vizualna privlačnost itd.), ampak v tem primeru se odločimo za stroškovno manj efektivno opcijo z namenom pridobitve določenih lastnosti, ki so pomembnejše od stroškovne učinkovitosti.

Poznamo pa področja, kjer je kvaliteta storitve in komfort, ki ga prinese VEDNO enaka, razlika je samo v  ceni.

Žarnica sveti enako, neglede na izbiro dobavitelja elektrike.

Pop TV bo predvajal enako vsebino, neglede na izbiro operaterja.

Vaši prilivi na bančni račun bodo enaki, neglede na izbiro banke.

Temperaturo 23 stopinj v stanovanju lahko teoretično ohranjate z večimi različnimi načini ogrevanja.

Več objav:

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com